Pelaajanpolku

Pelaajanpolulla pyritään kuvaamaan sulkapalloilijoiden "ura kaarta" ja sen etenemistä. Jokaisella pelajalla on omat tavoitteet ja kehityskaari, mutta kaikkien on mahdollista saavuttaa haluttu tavoite harrastuksen parissa. Olipa se sitten hauskanpito hyvässä porukassa, kunnon ylläpitäminen tai huippupelaajaksi tähtääminen. Hyvänä vinkkinä todettakoon että, kun on hauskaa pelikin sujuu!

Suomen Sulkapalloliiton sivuilta voit käydä lukemassa tarkemmin mitä pelaajanpolku pitää sisällään, suosittelemme! https://365.sulkapallo.fi/

Klaki kannustaa kilpailujen kokeilemista riippumatta iästä tai taitotasosta. Nuorimmat kisoissa käyvät Klakilaiset ovat 7-8 vuotiaita ja he ovat saaneet itselleen mm. uusia kavereita hyvien kokemusten lisäksi. Lapset odottavat uusia kisoja innolla, koska touhuavat muiden lasten kanssa kaikenlasta kivaa omien peliensä ohessa. Vanhemmat ovat tässä asiassa avain asemassa! Tulkaa juttelemaan valmentajien kanssa niin katsotaan mistä kisaaminen olisi hyvä aloittaa ja mitä se vaatii...loppujen lopuksi ei juuri mitään. Kaikkia jännittää se ensimmäinen kerta ja ehkä vielä toinenkin, mutta lähes kaikissa kisoissa on oman seuran pelikavereita tai valmentajia mukana kannustamassa.